MENY

Barnevern

Har barnevernet kontaktet deg?

Dersom barnevernet har vedtatt omsorgsovertakelse etter kapittel 4 i barnevernloven trenger man advokat for å bistå seg. Da har du som forelder krav på gratis advokat som ivaretar dine interesser i saken mot barnevernet.

I første rekke handler det om å vurdere klage på det midlertidige vedtaket, dernest bistå under behandlingen av hovedsaken i Fylkesnemnda. I den grad man ikke får medhold kan advokaten klage inn saken for tingretten.

Vi vil starte med en konferanse med deg hvor du får beskrive saken din for oss. Dersom forhandlingene med barnevernet ikke fører frem vil vi innhente nødvendig tilleggsinformasjon. Deretter utarbeider vi partsinnlegget ditt for nemnda/tingretten.

Dersom du er i en slik situasjon er det vår erfaring at jo tidligere du tar kontakt med advokat jo større sjanse er det for at saken din får et ønsket utfall.

“Ved å bruke Tennøe ble saken min behandlet raskt og på en topp faglig måte. Jeg følte meg vel ivaretatt som person – noe som for meg var viktig i møte med barnevernet.”
Tor Olav, 33 år

Leter du etter juridisk tjeneste?

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på vår hjemmeside.